بستن

بنر هدر دسکتاپ
بنر هدر موبایل

آیا می دانید بعد از جوش زدن چه کاری باید انجام داد؟

آیا می دانید بعد از جوش زدن چه کاری باید انجام داد؟
چکیده این مطلب : انتشار : 1403/06/05 0 نظر

جوش و آکنه یکی از رایج ترین عارضه های پوستی محسوب می شوند که اغلب ما آن را تجربه کرده ایم. جوش ها ممکن است بر اثر عوامل مختلفی ایجاد شوند و انواع متفاوتی دارند. این جوش های مزاحم به قدری آزاردهنده هستند که ناخودآگاه آنها را دستکاری می کنیم تا زودتر از شر آکنه ها خلاص شویم. اما این کار کاملا اشتباه است و باید از دست زدن به جوش هایمان اجتناب کنیم. با این حال، بسیاری از ما نمی توانیم در برابر تمایل به دستکاری آکنه ها مقاومت کنیم. در اینصورت مشکل تازه شروع می شود. زیرا این کار شدیدا آکنه ها را بدتر می کند. پس سوال اینجاست که برای خلاص شدن از شر این برآمدگی های ناخوشایند چه کاری باید کرد و چه کارهایی را نباید انجام داد. 
 

متاسفانه بسیاری از ما نمی دانیم که پس از جوش زدن چکار باید کرد و چگونه از این جوش ها مراقبت کنیم تا بهبود یابند. به همین دلیل است که به سراغ دستکاری جوش ها رفته و ناخواسته انها را بدتر می کنیم. اقدامات اشتباهی از قبیل خاراندن، فشار دادن، تخلیه و بیرون آوردن یک جوش می تواند منجر به بروز زخم و اسکارهای آکنه و لکه های تیره در آن ناحیه شود. پس باید به جای این کار، یاد بگیریم که از آکنه ها بطور صحیح و اصولی مراقبت کنیم. پس دیگر نگران نباشید. ما در این مقاله مراقبت های بعد از آکنه را آموزش داده و به شما کمک می کنیم تا از ایجاد عوارض جانبی ناخواسته جلوگیری نمایید. در ادامه هر آنچه را که باید در مورد مراقبت های لازم بعد از جوش زدن بدانید، به شما خواهیم گفت. پس با ما همراه شوید. 

وقتی جوش و آکنه روی پوست ایجاد شد، چه کار کنیم؟

چنانچه متوجه پیدایش یک جوش و آکنه روی پوست خود شدید، نکات مراقبتی زیر را دنبال نمایید:

1.    جوش ها را دستکاری نکنید. 

وقتی با جوشی مواجه می شوید، سعی کنید آن را نادیده بگیرید. کارشناسان پوست و زیبایی اکیدا توصیه می کنند که از درگیری با جوش ها و دستکاری آنها خودداری کنید. بنابراین به جوش ها دست نزنید و آن ها را نخارانید. همچنین جوش ها را فشار ندهید و سعی نکنید که آن ها را تخلیه کنید. حتی اگر احساس کردید که سر جوش پر از چرک شده، باز هم آن را به حال خود رها کنید. بهتر است اجازه دهید پوست شما از این عفونت مراقبت نماید. 

آیا می دانید بعد از جوش زدن چه کاری باید انجام داد؟

2.    پوست جوشدار را با ملایمت تمیز کنید. 

ناحیه ملتهب جوش را به آرامی تمیز کنید. برای این منظور از شوینده های حاوی اسید سالیسیلیک استفاده کنید. زیرا این ماده یک ضد جوش موثر بوده و به درمان آکنه کمک می کند. از طرفی دیگر، از فشار بیش از حد روی ناحیه جوش خودداری نمایید تا باعث ایجاد اختلال و آسیب نشود. لذا چه در حین شستشو و چه در زمان خشک کردن پوست با حوله، به جوش ها فشاری وارد نکنید. بلکه به آرامی با یک پارچه نخی روی پوست ضربه بزنید تا خشک شود. لازم به ذکر است که برای کاهش التهاب ناشی از آکنه می توانید از شوینده هایی که حاوی ماده ویچ هازل یا فندق جادوگر هستند، استفاده کنید. در این شرایط از روش های مراقبت از پوست خانگی دوری کنید تا باعث ایجاد اسکار، لکه و جای زخم نشود.

می توانید از شوینده صورت ضد جوش حاوی سالیسیلیک اسید دیلی جنتل کوزارکس استفاده کنید. این شوینده ملایم روزانه به خوبی آلودگی ها، چربی اضافی و سلول های مرده پوست را از بین می برد. در نتیجه پوست و منافذ آن بطور عمقی پاکسازی می شوند. از طرفی دیگر، حاوی اسید سالیسیلیک و روغن درخت چای بوده و خاصیت ضد جوش دارد. از این رو به پیشگیری و درمان جوش ها کمک می کند. این کلینزر با علل زمینه ای جوشها نیز مقابله کرده و لک و جوشهای سرسیاه را هدف قرار می دهد. بعلاوه ترشح چربی پوست را متعادل می سازد. این فرمول ملایم، رطوبت پوست را حفظ کرده و باعث خشکی و زبری پوست شما نمی شود. بلکه پوستی نرم و آرام و شفاف و یکدست تر به شما می بخشد. 

3.    از محصولات درمانی ضد جوش و لک فوری استفاده کنید. 

در ابتدای پدیدار شدن جوش ها، التهاب و تورم زیادی را مشاده می کنید. برای کاهش التهاب ناشی از جوش می توانید از پماد آنتی بیوتیک و درمان های ضد جوش اورژانسی حاوی روغن درخت چای و عصاره فندق جادوگر (ویچ هازل) استفاده کنید. فندق جادوگر دارای اثرات قابض و خواص ضد التهابی می باشد. به همین دلیل به کاهش قرمزی و تورم آکنه ها و تسکین و آرام کردن پوست کمک می کند. از سوی دیگر، روغن درخت چای هم خاصیت ضد جوش و آکنه دارد. بنابراین می تواند باکتری های مولد آکنه را از بین ببرد. شما همچنین می توانید با پنبه آغشته به محلول فندق جادوگر و روغن درخت چای رقیق شده، جوش ملتهب خود را آرام کنید.

یکی از بهترین محصولات ضدجوش فوری، ژل ضد جوش و آکنه فوری اس او اس نوتروژینا است. این محصول اثرگزاری سریعی داشته و تنها در 4 ساعت به بهبود جوش و آکنه ها کمک می کند. این ژل آنتی باکتریال شفاف، قرمزی و التهاب ناشی از آکنه را کاهش داده و پوست را تسکین می دهد. بعلاوه روند درمان جوش و بهبود لک و جای جوش را تسریع می کند. اثرات لایه برداری آن نیز به رفع انسداد منافذ و پیشگیری از بروز مجدد جوش ها کمک خواهد کرد. این ژل فرمول چربی نداشته و سریعا روی پوست خشک می شود. سپس باعث پاکسازی، تنظیم چربی و بهبود وضعیت آکنه ها خواهد شد. 

آیا می دانید بعد از جوش زدن چه کاری باید انجام داد؟

4.    تورم و التهاب آکنه ها را با یخ درمانی کنترل کنید. 

استفاده از یک کیسه یخ می تواند قرمزی و ورم و درد بعد از جوش زدن را کاهش دهد. توصیه می کنیم تکه های یخ را در یک پارچه تمیز بپیچید و سپس روی ناحیه مد نظر بگذارید. همچنین می توانید از کیسه یخ هم استفاده کنید. با این کار نه تنها پوست شما خنک می شود، بلکه به بهبود پوست نیز کمک می کند. در نتیجه قرمزی و تورم ناشی از جوش کاهش یافته و پوست آرام تر خواهد شد. بعلاوه احتمالا مانع شما برای دستکاری جوش ها می شود. لازم به ذکر است که این روش به طور کلی توسط متخصصان پوست توصیه نمی شود. زیرا یخ درمانی ممکن است منجر به آسیب های ناشی از سرما روی پوست شود. پس در انجام این کار، کمی محتاط و مراقبت باشید. 

5.    رعایت روتین پوستی مناسب و استفاده از ضد آفتاب

اگر پوستتان دچار جوش و آکنه می شود، باید از روتین پوستی مخصوص پوست های جوش دار کمک بگیرید. یعنی از کرم ها و سرم هایی که برای پوستتان مناسب است، استفاده کنید. از طرفی دیگر باید از پوست خود مخصوصا ناحیه جوش در برابر نور مستقیم خورشید محافظت کنید. زیرا قرار گرفتن در معرض اشعه های ماوراء بنفش می تواند منجر به ایجاد اسکار، هایپرپیگمنتاسیون و لکه های تیره روی پوست در حال بهبودی شود. پس تا حد امکان زیر نور آفتاب قرار نگیرید. در صورتی که ناچار به قرار گرفتن در معرض نور خورشید هستید، از یک ضد آفتاب با حفاظت طیف وسیع و حداقل SPF 30 استفاده نمایید. 

می توانید از کرم ضد آفتاب آبرسان و مرطوب کننده دیلی سان وازلین با SPF 50+ و PA+++ استفاده کنید. این ضدافتاب به لطف فاکتورهای حفاظتی قوی خود، حداکثر محافظت از پوست در برابر اشعه های UV را ارائه می دهد. در عین حال، دارای فناوری مخصوصی برای آبرسانی قوی پوست است. در نتیجه پوست را مرطوب کرده و مانع خشکی آن می شود. این ضد افتاب بسیار سبک و بی رنگ و بدون چربی است. از این رو برای استفاده روزانه در همه انواع پوست ها مناسب می باشد. 

6.    برای پیشگیری و درمان دائمی جوش ها، به پزشک مراجعه کنید. 

برخی افراد دچار مشکلات آکنه شدید و دائمی هستند. پیشنهاد ما به چنین افرادی آنست که با یک متخصص پوست مشورت کنند. شما همچنین می توانید برای جلوگیری از جوش های بیشتر در اینده، درمان های پیشگیرانه آکنه را شروع کنید. متخصص پوست در صورت نیاز، محصولات آنتی آکنه و آنتی بیوتیک ها را برای شما تجویز می کند. لازم است بدانید که درمان های پیشگیرانه و زودهنگام، از ایجاد اسکار و لک ناشی از جای جوش هم جلوگیری می کنند. از طرفی دیگر، پوست و بدن ما دارای یک سیستم درمانی طبیعی است. اما وقتی جوش می زنید، در روند کار سیستماتیک بدن اختلال ایجاد می کنید که منجر به آسیب بیشتر می شود. به همین دلیل است که می گوییم در وهله اول باید از ایجاد جوش پیشگیری نمایید. پیشگیری همیشه بهتر از درمان است. 

چرا باید از دستکاری و تخلیه و بیرون آوردن جوش ها اجتناب کنیم؟

همان طور که پیش تر نیز گفته شد، نباید به هیچ عنوان جوش ها را دستکاری یا تخلیه کنید. مواد سفید موجود در جوش همان چرک، سبوم، باکتری و سلول های مرده پوست هستند. ماده سخت در جوش ها نیز چرک می باشد که حاوی گلبول های سفید مرده است. این مواد کاملا زائد هستند ولی نباید با اعمال فشار خارج شوند. زیرا فشار دادن و بیرون آوردن جوش ها خطرات و عوارضی را به همراه خواهد داشت. دو مورد از عوارض شایع این کار به شرح زیر است:

•    احتمال بروز خطر عفونت در پوست

جوش زدن بطور کلی باعث تشدید عفونت باکتریایی در پوست می شود. از طرفی، همیشه خطر انتقال آلودگی و باکتری ها از طریق ناخن و انگشتان ما به جوش های ملتهب وجود دارد. بنابراین دست زدن به جوش ها ممکن است باعث بروز عفونت پوستی شود. علاوه بر این، این کار حتی می تواند زمان بهبودی و درمان آکنه و جوش هایتان را طولانی تر کند. 

•    احتمال ایجاد اسکار و لک هایپرپیگمنتیشن ناشی از جای جوش 

دستکاری و برداشتن جوش می تواند نتیجه معکوس داشته باشد. یعنی نه تنها جوش را از بین نبرده، بلکه ممکن است ظاهر ناخوشایندتری را روی پوست شما باقی بگذارد. زیرا این کار، زخم های باز روی پوست ایجاد می کند. در نتیجه ممکن است اسکار و لکه های تیره ای در اثر این فشار روی پوست ایجاد شود. متاسفانه اسکار آکنه یا لک جای جوش یکی از شایع ترین مشکلات مربوط به جوش ها است. پس برای جلوگیری از ایجاد ناهمواری در رنگ و بافت پوستتان از تخلیه جوش ها خودداری کنید. 

معرفی راه های جایگزین برای درمان و از بین بردن یک جوش

همان طور که متوجه شدید، عفونت های پوستی، گسترش جوش ها و اسکار آکنه مشکلات رایج در پوست های جوش دار هستند. مراقبت های اولیه و درمان های موثر آکنه در به حداقل رساندن علائم اسکار و جای زخم بسیار مهم هستند. بنابراین به جای دستکاری و از بین بردن جوش ها، می توانید راهکاری ایمن تری را جایگزین کنید. توصیه می شود به منظور تسریع روند بهبود آکنه و جوش های خود، روش های زیر را امتحان کنید:

1.    استفاده از محصولات حاوی مواد فعال ضدجوش

استفاده از محصولات مراقبت پوستی مانند کرم ها، سرم ها، مرطوب کننده ها و شوینده های حاوی مواد فعال مانند بنزوئیل پراکسید و اسید سالیسیلیک می تواند به کاهش التهاب و پاکسازی جوش کمک کند. این مواد به دلیل خواص ضد جوش و آنتی باکتریال خود بطور موثری با جوش ها مقابله می کنند. بعلاوه با لایه برداری ملایم، پوست را کاملا تمیز کرده و هر گونه آلودگی، سبوم و چربی اضافی، باکتری ها و ناخالصی ها را از بین می برند. در نتیجه با ایجاد پوستی تصفیه شده، روند بهبودی آکنه را تسریع می سازند. 

کرم ژل مرطوب کننده صورت ضد جوش و آکنه فاقد چربی نوتروژینا می تواند انتخابی عالی برای این افراد باشد. این محصول ضمن محافظت و مرطوب نگه داشتن پوست در طول روز به کاهش جوش و آکنه ها، جوش سرسیاه، ظاهر اسکارهای آکنه و لک های تیره کمک می کند. این کرم علاوه بر پیشگیری و درمان جوش ها، پوست را در برابر تشکیل آکنه های جدید نیز مقاوم می سازد. در نتیجه پوستی صاف و نرم و روشن و تمیز به شما می دهد. این فرمول ژلی سبک و بدون چربی به سرعت جذب پوست شده و اصلا سنگین نیست. پس اگر پوستتان مستعد جوش و آکنه است، این ژل کرم بی نظیر را حتما امتحان کنید. 

2.    استفاده از پچ ها یا چسب های ضد جوش

پچ یا چسب جوش، تکه های هیدروکلوئیدی هستند که برای مراقبت از حوش ها ساخته شده اند. این چسب ها، چرک جوش را به خود جذب کرده و ناحیه مد نظر را تمیز و مرطوب نگه می دارند. در نتیجه به بهبود سریع تر جوش و آکنه های شما کمک می کنند. این چسب ها همچنین از جوش در برابر ذرات گرد و غبار و آلودگی های محیطی محافظت خواهند کرد. علاوه بر این مانع دستکاری جوش ها توسط شما می شوند. لذا می توانید در مواقعی که جوشی روی پوستتان ظاهر شد، از یک چسب جوش کمک بگیرید.

پچ حرفه ای درمان جوش و آکنه کوزارکس یک درمان سریع و موثر جوش ها خصوصا در طول شب است. این چسب ها سه سایز مختلف داشته و کاملا شفاف و نازک هستند. لذا به راحتی و کاملا محکم به پوست می چسبند. سپس با مواد فعال خود، بستر مناسبی را برای ترمیم ناحیه آسیب دیده جوش ایجاد می کنند. این پچ ناحیه جوش یا زخم را تمیز کرده و از آن در برابر باکتری و آلودگی محافظت می نماید. در نتیجه از ایجاد عفونت ثانویه پوست نیز جلوگیری خواهد کرد. افزون بر این، چرک و ناخالصی ها را تخلیه کرده و ترشحات آکنه و چربی پوست را جذب می کند. این پچ ها قرمزی و التهاب ناشی از جوش را هم آرام می سازند. همچنین با حفظ سطح ایده آل رطوبت پوست سبب تسریع روند درمان جوش ها می شوند. این پچ ها ضد حساسیت هستند. لذا می توانید از آنها برای نواحی جوش، زخم و هر گونه التهاب و سایر مشکلات پوستی استفاده کنید.

آیا می دانید بعد از جوش زدن چه کاری باید انجام داد؟

3.    رعایت روتین مراقبت از پوست روزانه مناسب

داشتن یک روتین پوستی روزانه برای مراقبت از سلامت و زیبایی پوست ضروری است. همه ما باید هر روز صبح و شب به روتین های صبحگاهی و شبانه خود پایبند باشیم. خصوصا اگر مشکلاتی نظیر آکنه دارید، رعایت روتین پوستی از همیشه واجب تر است. لذا برای کاهش التهابات، بایستی صورت خود را دو بار در روز بشویید. می توانید بصورت هفتگی از لایه بردارهای شیمیایی ایمن در غلظت های پایین استفاده کنید. همچنین پوست خود را مرطوب نگه دارید. زیرا خشکی و عدم رطوبت کافی در روند درمان آکنه اختلال ایجاد می کند. اما رعایت یک روتین مراقبت از پوست منظم از بدتر شدن جوش ها جلوگیری می کند. 

4.    اصلاح رژیم غذایی و سبک زندگی سالم

نباید این نکته را فراموش کنید که نحوه زندگی و غذا خوردن ما رابطه مستقیمی با وضعیت پوستمان دارد. اگر مدام جوش می زنید باید به فکر اصلاح لایف استایل و تغذیه روزانه خود باشید. شما باید یک رژیم غذایی متعادل و غنی از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی را انتخاب کنید. غذاهای غنی از مواد مغذی به میزان زیادی در حفظ و بهبود سلامت کلی پوست نقش دارند. همچنین به روند بهبود طبیعی پوست شما کمک می کنند. در مقابل، از غذاهای چرب و محرک و جوش زا به ویژه فست فود و غذاهای سرخ کردنی دوری کنید.

چگونه بطور ایمن تر و با خیال راحت یک جوش را تخلیه کنیم؟ 

پیش تر گفتیم و همچنان هم می گوییم که از دست زدن و تخلیه جوش ها خودداری نمایید. اما اگر نمی توانید در مقابل میل به فشار دادن و خارج کردن جوش هایتان مقاومت کنید، حداقل باید با روشی ایمن و با خیال راحت این کار را انجام دهید. با وجود اینکه ما تخلیه کردن جوش ها را توصیه نمی کنیم، اما تصمیم گرفتیم در این بخش چند نکته برای تخلیه ایمن جوش ها را بیان کنیم. پس  در صورتی که اصرار به چنین کاری دارید، حداقل نکات زیر را رعایت کنید: 

1. قبل از دست زدن به پوست، دست های خود را کاملا بشویید. این کار از انتقال میکروب های روی دست به پوست اطراف جوش و آلوده شدن این ناحیه جلوگیری می نماید. 
2. یک کمپرس گرم روی ناحیه مد نظر بگذارید. یا اینکه پوست خود را با آب گرم بشویید تا آلودگی های آن از بین برود و کاملا تمیز شود. 
3. یک سوزن یا سنجاق را با فندک استریل کنید و بگذارید خنک شود. سپس آن را با الکل کاملا ضد عفونی و تمیز کنید. 
4. انگشتان خود را با یک دستمال تمیز بپیچید و سنجاق را بصورت موازی با جوش نگه دارید. 
5. با سوزن یا سنجاق تمیز و استریل شده، سر پر از چرک جوش را به آرامی سوراخ کنید. 
6. سپس اطراف جوش را با یک توپک پنبه ای تمیز فشار دهید. حواستان باشد که روی مرکز پر از چرک جوش فشار دهید. بلکه فقط به اطراف جوش فشار بیاورید. 
7. اگر چرک داخل جوش به راحتی بیرون نیامد، به این معنی است که جوش هنوز آماده تخلیه شدن نیست. بنابراین فورا این اقدامات را متوقف نمایید و به جوش ها فشار بیشتری نیاورید. 
8. بعد از آن، یک پماد آنتی باکتریال یا فندق جادوگر را روی محل مورد نظر بزنید. 
9. پس از مدتی، ناحیه مورد نظر را تمیز کرده و روی آن یک چسب جوش بزنید. 
10. برای رفع قرمزی و درد ناشی از تخلیه جوش ها نیز می توانید از کیسه یخ استفاده کنید. 

چگونه می توانیم از دست زدن به جوش و آکنه جلوگیری کنیم؟

احتمالا هیچ یک از ما نمی خواهیم جوش ها را دستکاری کنیم و با مشکلات بعد از آن مواجه شویم. اما گاهی این امر به طور تصادفی و ناگهانی رخ می دهد. اگر می خواهید از چنین مشکلی در امان بمانید، باید قبل از آن به فکر پیشگیری باشیم. یعنی با اقدامات پیشگیرانه تا جای ممکن از بوجود آمدن چنین شرایطی جلوگیری کنیم. در ادامه چند نکته موثر را در این زمینه بیان می کنیم. این نکات به شما کمک می کند تا با میل به دست زدن جوش های خود مقابله کنید. 

-    همواره به خود یادآوری کنید که در طول روز به صورت خود دست نزنید. 
-    دستان خود را با فعالیت های دیگری مشغول کنید تا توجهتان را از میل به دستکاری جوش ها منحرف نمایید. 
-    از چسب های ضد جوش یا محصولات درمانی ضد آکنه موضعی استفاده کنید. با این کار، به طور فعال و موثری، جوش را بدون فشار دادن تخلیه کرده و برطرف خواهید کرد. 
-    قبل از دست زدن به جوش، جای زخم یا بدتر شدن لکه و اسکار آکنه را در ذهن خود مجسم کنید. با این کار احتمالا از دست زدن به جوش هایتان منصرف خواهید شد. 
-    ناخن های خود را کوتاه کنید تا آسیب ناشی از خاراندن پوست آن نواحی به حداقل برسد. 
-    هدف خود را از عدم دستکاری جوش ها با یکی از دوستان یا اعضای خانواده که می تواند باعث تشویق شما شود، در میان بگذارید. این ترفند نیز احتمالا شما را از دست زدن به جوش باز خواهد داشت. 
-    تکنیک تمرکز حواس یا مدیتیشن را تمرین کنید تا استرس خود را کاهش دهید. زیرا استرس و اضطراب معمولا یک محرک رایج برای چنین رفتارهایی است.
-    برای رفع و درمان مشکلات آکنه ها، یک روتین منظم مراقبت از پوست ایجاد کنید و به ان پایبند باشید. 

آیا می دانید بعد از جوش زدن چه کاری باید انجام داد؟

چه زمانی باید برای درمان جوش به یک متخصص پوست مراجعه کرد؟

در بخش های قبلی بطور مفصل به این موضوع پرداخته شده که بعد از جوش زدن چه کار باید انجام داد تا این عارضه بهبود یابد. اما گاهی اوقات ممکن است این روش ها جواب ندهد. لذا در صورت بروز جوش های سرسخت، ممکن است لازم باشد با متخصص پوست خود مشورت کنید. بطور کلی اگر با رعایت مراقبت های لازم؛ باز هم جوش هایتان  از بین نرفتند یا دوباره برگشتند، باید به سراغ متخصص پوست بروید. زیرا برای درمان جوش های سرسخت و دائمی ممکن است نیاز به تجویز آنتی بیوتیک وجود داشته باشد تا باکتری های مولد جوش را از بین ببرند. در چنین مواردی، پزشک با معاینه دقیق و با توجه به شدت عارضه آکنه شما می تواند داروها و پمادهای مناسب را تجویز نماید.

کلام آخر 

جوش ها و مشکلات بعد از آن یک عارضه پوستی بسیار شایع می باشند. متخصصان همیشه پیشگیری از جوش را بهترین گزینه برای افراد مستعد  جوش می دانند. اما گاهی این امر اجتناب ناپذیر است. در چنین شرایطی و هنگامی که یک جوش ایجاد شد، باید از دستکاری آن اجتناب کنید. احتمالا همه ما در مقطعی از زندگی، این کار را انجام داده ایم و بلافاصله از تصمیم خود برای دستکاری جوش پشیمان شده ایم. هر چند که این امر گاهی ناخودآگاه اتفاق می افتد، اما تلاش کنید تا از این عادت اشتباه دور بمانید. در این مقاله، نکات آموزنده ای را برای مراقبت مناسب پس از جوش زدن ارائه کرده ایم. اکنون دیگر هر آنچه که باید بعد از جوش زدن انجام دهید را به خوبی می دانید. با رعایت این مراحل ضروری برای تسکین و التیام پوست، می توانید جوش ها را مدیریت کرده و از بروز لک جلوگیری کنید. این موارد ضمن تسریع روند درمان جوش ها باعث به حداقل رساندن جای زخم شده و پوستی شفاف تر و سالم تر را تضمین می کند. 

پس بطور کلی تا حد امکان از دستکاری جوش ها خودداری کنید. در غیر این صورت ممکن است باعث ایجاد عفونت، اسکار و جای زخم و هایپرپیگمنتاسیون شود. به جای لمس جوش ها، به آرامی آن ناحیه را تمیز کرده و از یک چسب جوش یا ضد جوش فوری استفاده کنید. داروهای موضعی و کیسه های یخ در به حداقل رساندن التهاب و تسکین پوست نقش موثری دارند. زیرا قرمزی و تورم ناحیه مد نظر را کاهش داده و از درد و عفونت پوست جلوگیری می کنند. بعلاوه با استفاده از محصولاتی حاوی مواد فعال نیز به درمان جوش و لکه های جوش کمک کنید. بهتر است همیشه از یک روتین مراقبت از پوست مناسب هم برای کنترل و کاهش مشکلات جوش ها پیروی کنید. در کنار درمان های توصیه شده می توانید برای درمان و پیشگیری از آکنه های مقاوم با یک متخصص پوست مشورت نمایید. 

معرفی بهترین محصولات خارجی برای پیشگیری و درمان مشکلات جوش و آکنه پوست

پس از آکنه شما را روش صحیح مقابله با جوش ها و مراقبت از آن آشنا کرده ایم، تصمیم گرفتیم برخی از بهترین محصولاتی که می توانید برای درمان جوش ها در روتین های پوستی خود استفاده کنید را معرفی کنیم. در ادامه چند محصول فوق العاده باکیفیت و با اثربخشی عالی را معرفی می کنیم که به درمان مشکلات جوش و آکنه شما کمک می کنند.

لوسیون خشک کننده جوش ماریو بادسکو 

این لوسیون قدرتمند  یک محلول  دوفاز ضد جوش بسیار قوی است که برای تسریع روند درمان جوش و جای جوش طراحی شده است. فرمولاسیون فوق العاده موثر و حرفه ای آن، انواع جوش های ملتهب و سرسفید را درمان می کند. لذا می توانید از آن برای جوش های صورت و بدن استفاده کنید. این لوسیون خاصیت آنتی باکتریال هم دارد. بعلاوه باعث التهاب و حساسیت پوستتان نمی شود. بلکه پوستی شفاف و سالم تر به شما می بخشد.

آیا می دانید بعد از جوش زدن چه کاری باید انجام داد؟

ژل کرم ضد لک و ضد جوش و آبرسان افکلار دوو پلاس ام لاروش پوزای

این محصول سه کاره برای مقابله با جوش های سرسیاه، لک ها، علائم پس از آکنه، رنگدانه صورتی یا قهوه ای پوست ساخته شده است. در فرمولاسیون ان مواد فعالی مانند فیلوبیوما، مانوز، سالیسیلیک اسید، نیاسینامید وجود دارد. لذا باعث لایه برداری و پاکسازی پوست، کاهش چربی اضافی، پیشگیری و درمان آکنه و لک ها می شود. این محصول بهترین عملکرد را در سریع ترین زمان و تنها پس از 8 ساعت ارائه می دهد. همچنبن باعث آبرسانی 24 ساعته پوستتان می شود. این ژل، سبک و غیر چرب و ضد حساسیت است. لذا برای بزرگسالان و نوجوانان بالای 10 سال توصیه می شود. 

محلول ضد جوش و آکنه موضعی مدل سبوما آزلین 40 آردن

این محلول برای درمان فوری انواع جوش ها و آکنه های التهابی، دردناک، تشدید شده و .... کاربرد دارد. فرمولاسیون آن حاوی 40% اسید لایه بردار شامل سالیسیلیک اسید، آزلئیک اسید، ماندلیک اسید، لاکتیک اسید است. لذا با لایه برداری و پاکسازی پوست به حذف باکتری های مولد جوش کمک می کنند. این محلول علائم التهاب جوش به ویژه تورم، سوزش و خارش را التیام می دهد. بعلاوه به بهبود هایپرپیگمنتاسیون و لک و اسکارهای ناشی از آکنه کمک می کند. از سوی دیگر با رطوبت رسانی و تسکین پوست از ایجاد خشکی و حساسیت ناشی از درمان جلوگیری می نماید. از دیگر مزایای ان می توان به کنترل چربی، کاهش منافذ باز و یکدست شدن پوست اشاره کرد. 

سرم ضدجوش تی تری اس او اس حاوی روغن درخت چای دکتر سی تونا فارماسی

این سرم یک درمان هدفمند برای لک و جوش های سرسیاه و سرسفید است و از بروز مجدد آنها جلوگیری می کند. با استفاده از آن، قرمزی و التهاب و تورم ناشی از آکنه کاهش یافته و پوست آرام تر می شود. بعلاوه به التیام ضایعات پوستی، بهبود اسکارهای آکنه و کاهش لکه های تیره و منافذ باز کمک می کند. بنابراین می توانید از ان برای درمان جوش و مشکلات مربوط به آکنه کل بدن استفاده کنید. این سرم خواص آنتی باکتریال هم دارد و در کاهش چربی اضافی پوست موثر است. از سوی دیگر پوست را آبرسانی و مرطوب می کند تا خشک نشود. در نتیجه بعد از استفاده، پوستتان احساس تمیزی و طراوت و تعادل خواهد داشت. 

سرم تسکین دهنده و یکدست کننده پوست آلوئه ورا 2% و ناگ 2% اوردینری

این سرم منحصربفرد بطور ویژه برای مراقبت های پوست بعد از آکنه و جوش فرموله شده است. فرمولاسیون ان حاوی عصاره برگ آلوئه، پپتید و ماده ویژه NAG یا ان- استیل گلوکوزامین مشتق شده از بیوتکنولوژی است. این ترکیبات به تسکین علائم بعد از آکنه کمک کرده و قرمزی ناشی از تحریک ها را کاهش می دهند. در نتیجه باعث بهبود رنگ و بافت ناهموار پوست و ایجاد ظاهری یکدست تر می شوند. این سرم همچنین پوست را آبرسانی کرده و علائم خشکی و تحریک های آن را برطرف می سازد. 

سرم ضد جوش نیاسینامید 10% + زینک 1% اوردینری 

اگر به دنبال محصولی هستید که شما را از شر جوش های فعلی و جوش های آینده نجات دهید، این سرم بی نظیر را امتحان کنید. سرم نیاسینامید و زینک از خواص ضد جوش موثر برخوردار است. به همین دلیل از تجمع باکتری های مولد جوش پیشگیری کرده و فعالیت سبوم و چربی پوست را متعادل می سازد. از این رو به درمان و پیشگیری از آکنه و جوش ها کمک می کند. این سرم به لطف مواد معدنی و ویتامین ها مغذی، پوست را روشن  و درخشان و یکدست تر می سازد. لذا لکه ها و عیوب پوستی و ظاهر منافذ باز را بهبود می دهد. بافت این سرم بسیار سبک و زود جذب است و برای همه مناسب می باشد. 

کرم ضد جوش آزلائیک اسید 10 درصد اوردینری 

این محصول نیز به کاهش جوش و آکنه ها و جلوگیری از بروز مجدد آن ها کمک زیادی می کند. بعلاوه لک و جای جوش و تیرگی ها را بهبود داده و پوست را روشن و یکدست می کند. این کرم ژل سبک و غیر چرب، در اصلاح هر گونه ناهمواری پوست موثر است. از طرفی دیگر با کدری و علائم پیری زودرس مقابله نموده و جوانی را به پوست شما هدیه می دهد. این کرم ضدجوش از خواص آنتی اکسیدانی نیز برخوردار است. لذا از پوست در برابر آسیب های محیطی و رادیکال های آزاد محافظت می کند. 

نظرات

captcha Refresh
whatsapp