ضد آفتاب استیکی انجوی سوپر اکتیو ایری سان استیک ساینیک با SPF50+ و PA++++ یک ضد آفتاب شیمیایی برای کسانی است که سبک زندگی فعالی دارند. فاکتورهای حفاظتی قدرتمند آن شامل SPF50+ و PA++++ از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش محافظت می کند. ضدآفتاب استیکی انجوی سوپر اکتیو با SPF50+ ساینیک به دلیل طراحی استیکی از قابلیت استفاده و تمدید آسان و سریعی برخوردار است. بعلاوه دارای بافت سبک، شفاف و دلپذیری بوده و هیچ اثری از چربی و چسبناکی روی پوست باقی نمی گذارد.
امروزه دیگر اهمیت استفاده از ضد آفتاب ها بر کسی پوشیده نیست. ضد آفتاب استیکی انجوی سوپر اکتیو SPF50+ برند Scinic یک محصول مراقبت از پوست کره ای است. این استیک ضد آفتاب به راحتی روی پوست می لغزد و استفاده از آن آسان است. بنابراین امکان استفاده در هر زمان و هر مکان را بدون نیاز به لمس پوست با دست فراهم می کند. این محصول از نظر بالینی برای محافظت در برابر گرد و غبار آزمایش شده است. لذا ضمن محافظت قوی در برابر آفتاب، سبب جلوگیری از چسبیدن ذرات ریز گرد و غبار روی پوست می شود.
ضد افتاب رولی سینیک Enjoy Super Active Airy Sun Stick SPF50+ بافتی مات و شفاف دارد و ظاهری طبیعی به پوست می دهد. بطوریکه حتی پس از چندین بار استفاده مجدد، یک لایه محافظ مات و صاف بدون هیچ گونه احساس چسبندگی ایجاد می نماید. بعلاوه به کنترل چربی کمک کرده و از چسبیدن گرد و غبار ریز شناور در هوا جلوگیری می کند. این فرمول با مواد گیاهی مانند عصاره شیرین بیان و پوست درخت بید غنی شده و پوست را روشن و ارام می کند. همچنین از بروز چین و چروک ها جلوگیری کرده وپوست را جوان نگه می دارد.
• دارای فاکتورهای حفاظتی SPF50+ و PA++++ برای محافظت قوی پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش
• طراحی استیکی با قابلیت استفاده آسان و سریع در هر زمان و مکان بدون تماس دست
• دارای بافت سبک و دلپذیر و ایجاد ظاهری مات و شفاف و طبیعی روی پوست
• بدون هیچ اثری از چربی و چسبناکی روی پوست
• کنترل چربی و جلوگیری از چسبیدن ذرات ریز گرد و غبار هوا روی پوست
• غنی شده با مواد گیاهی مانند عصاره شیرین بیان و پوست درخت بید و ....
• روشن کننده و تسکین دهنده پوست و ضد چروک
• بدون بو
• مناسب انواع پوست
• وزن: 15 گرم
محافظ طبیعی (ماده ثبت اختراع متشکل از 7 نوع عصاره گیاهی باعث تسکین و محافظت از پوست می شود. پودر الاستیک نیز یک جاذب سبوم برای کاهش درخشش می باشد. لذا با جلوگیری از درخشش ناخواسته و احساس چسبندگی، پوست را مات و تمیز نگه می دارد.
در مرحله آخر روتین مراقبت پوستی روزانه، از ضد آفتاب استفاده کنید. مقدار مناسبی از ضد آفتاب استیکی انجوی سوپر اکتیو ایری سان استیک ساینیک را به طور مساوی روی صورت بزنید. در صورت نیاز آن را دوباره استفاده کنید.
ضد افتاب استیکی سوپر اکتیو سینیک یک ضد افتاب سبک و مات و غیر براق با محافظت بالا است. این محصول با پودر الاستیک فرموله شده که باعث جذب چربی اضافی پوست می شود. در نتیجه روکش مات و شفافی روی صورتتان به جا می گذارد. این محصول به دلیل طراحی رولی که دارد، انتخابی بسیار خوب برای استفاده مجدد حتی روی ارایش می باشد. اندازه جیبی و قابل حمل ان نیز برای استفاده در هر زمان و هر مکان مناسب است. می توانید آن را حین بازی در آب، فعالیت های اوقات فراغت و ... به سادگی بدون نیاز به لمس پوست با دست استفاده کنید. این ضد افتاب دارای 96.5 درصد رضایت مشتریان می باشد. با این حال برخی نیز بافت آن را کمی چرب می دانند.
نوع پوست | انواع پوست |
مناسب برای | همه افراد |
وزن | 15 |
برند | ساینیک |
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت رایا میکاپ / رایا کازمتیک می باشد.