به منظور خدمات بهتر لطفا وی پی ان خود را خاموش کنید
زمان باقیمانده تا پایان حراجی
فلوئید ضد آفتاب پریبیوتیک رویوال مناسب پوست چرب و مختلط با SPF50 یک ضدآفتاب فوق العاده سبک و عالی است. این محصول دارای SPF50 بوده و از پوست در برابر اشعه های مضر UVA و UVB نورخورشید محافظت می نماید. همچنین حاوی نیاسینامید، هیالورونیک اسید، زینک، آلانتوئین، ویتامین C و E می باشد. فلویید ضد افتاب مناسب پوست چرب رویوال به روشن شدن پوست و کاهش لک ها کمک می کند. بعلاوه ترشح چربی پوست را کنترل نموده و سبب پیشگیری و درمان جوش و آکنه می شود.
اشعه های نور خورشید یکی از اصلی ترین عوامل آسیب به پوست و بروز پیری هستند. به همین دلیل استفاده روزانه از ضد افتاب ها یک امر کلیدی و مهم است. فلویید ضد آفتاب پریبیوتیک پوست چرب و مختلط با SPF50 برند Revival یک ضد افتاب چند منظوره است. فلوئید ضد آفتاب پریبیوتیک رویوال دارای مزایای آنتی اکسیدانی است. لذا ضمن محافظت در برابر اشعه های افتاب، از پوست در برابر رادیکال های آزاد و عوامل محیطی نیز محافظت می کند. بعلاوه دارای اثرات ضد لک و روشن کننده پوست نیز می باشد.
فلوئید ضد آفتاب پریبیوتیک رویوال دارای فرمول فلوییدی بی رنگ و سبک و زود جذب است. لذا هیچ گونه احساس چربی یا رد سفیدی روی پوست باقی نمی گذارد. این ضد افتاب باعث رطوبت رسانی و آبرسانی قوی به پوست شده و سد دفاعی آن را تقویت می کند. همچنین با کنترل چربی پوست مانع برق افتادن صورتتان می شود. بنابراین برای پوست های چرب و دهیدراته و مستعد جوش کاملا ایده آل است. فلویید ضد آفتاب رویوال باعث ایجاد جوش هم نمی شود.
• دارای SPF50 و محافظت پوست در برابر اشعه های مضر UVA و UVB نورخورشید
• دارای مزایای آنتی اکسیدانی و محافظت پوست در برابر رادیکال های آزاد و عوامل محیطی
• حاوی نیاسینامید، هیالورونیک اسید، زینک، آلانتوئین، ویتامین C و E
• ضد لک و روشن کننده رنگ پوست
• کنترل ترشح چربی پوست و پیشگیری و درمان جوش و آکنه
• آبرسانی و مرطوب کننده پوست و تقویت سد دفاعی آن
• دارای فرمول فلوییدی بی رنگ و سبک و زود جذب
• بدون ایجاد احساس چربی یا رد سفیدی روی پوست
• مناسب پوست چرب و مختلط
• حجم: 50 میلی لیتر
هیالوورنیک اسید یک ابرسان قوی که در کنار آلانتوئین، ویتامین E و نیاسینامید سبب ترمیم و تقویت سد پوستی می شود. ویتامین C روشن کننده پوست و ضد لک و ضد پیری می باشد. نیاسینامید یا ویتامین B3در کنترل چربی و مقابله با آکنه نیز نقش موثری دارد. این محصول حاوی ویتامین E با خواص انتی اکسیدانی و زینک نیز می باشد.
توصیه می شود 15 الی 30 دقیقه قبل از قرار گرفتن در معرض افتاب، ضد افتاب بزنید. مقدار کافی فلوئید ضد آفتاب پریبیوتیک رویوال را روی پوست تمیز و خشک صورت و گردن خود بزنید. همچنین لازم است که هر 2 ساعت یکبار آن را تمدید نمایید.
فلوئید ضدافتاب مخصوص پوست چرب رویوال چند مزیت بزرگ دارد. این ضد افتاب علاوه بر محافظت موثر پوست در برابر آفتاب باعث تنظیم چربی و جلوگیری از درخشش ناخواسته پوست می شود. بعلاوه به پیشگیری و درمان جوش و لک ها کمک می کند. بنابراین پوست را متعادل تر، روشن تر، یکدست تر و سالم تر می سازد. فلوئید ضد آفتاب پریبیوتیک رویوال ترکیبات آبرسان هم دارد و پوست را رطوبت رسانی می کند. مزیت مهم دیگر آن، بافت فوق العاده سبک و غیر چرب می باشد. از این رو برای پوست های مختلط و چرب که به دنبال ضد افتاب سبک هستند؛ ایده ال است.
برند رویوال، یک شرکت مراقبت از پوست ایرانی است که دارای تاییدیه مراجع علمی اروپا و آمریکا می باشد. رویوال دارای محصولاتی هم رده با شرکت های خارجی است و از هر نظر با برندهای معتبر دنیا رقابت می کند. این برند با تولید محصولاتی موثر، به تقویت سد دفاعی پوست کمک کرده و باعث مقاومت بالای پوست در برابر آسیب های محیطی می شود. هرکدام از محصولات رویوال طبق نیازهای پوست افراد مختلف طراحی شده و با تامین نیازهای پوست منجر به بالارفتن کیفیت و حفظ سلامت پوست می شوند.
نوع پوست | پوست چرب و مختلط |
مناسب برای | همه افراد |
حجم | 50 |
برند | رویوال |
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت رایا میکاپ / رایا کازمتیک می باشد.
سلام وقت بخیر 1407/04